Полет на American Airlines беше отклонен към летище в Тексас по време на

...
Полет на American Airlines беше отклонен към летище в Тексас по време на
Коментари Харесай

Самолетът на American Airlines бе отклонен, след като пътник удари стюардеса, показват съдебни документи

Полет на American Airlines беше отклонен към летище в Тексас по време на полет тази седмица, след като пътник удари стюардеса много пъти и атакува минимум един полицай, според съдебни документи.

Самолетът, който се е насочил към Боузман, Монтана, от Далас, е кацнал на летище в Амарило в сряда, откакто екипажът на полета разгласи опасност от равнище 2 заради физическо нахлуване, наказателната тъжба, подадена в Окръжния съд на Съединени американски щати за Северния окръг на щатите Тексас, цитирайки клетвена декларация от сътрудник на ФБР, взел участие в ареста.

Кийт Едуард Фагиана, 61, беше ескортиран от самолета – полет на American Airlines 1497 – от полиция и упрекнат в интервенция в екипаж на полет, се споделя в жалбата.

Инцидентът стартира, когато пътник се оплака, че Фагиана гневно рита стола им, се споделя в правосъдните документи. Тогава Фагиана „ крещял хули “ на стюардеса, която го помолила да не рита стола, се споделя в жалбата. След това той удари стюардесата в стомаха, се споделя в документите.

Ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР